Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


older | 1 | .... | 23 | 24 | (Page 25) | 26 | 27 | .... | 227 | newer

    0 0


    Gambar Kekasih baru Tiz Zaqyah - Sejak berpisah atau putus cinta dengan Remy Ishak kira-kira lima bulan lalu, Tiz Zaqyah nampaknya tidak mahu terus membuang masa untuk bersendirian. Sebelum ini, Tiz pernah mengeluarkan kenyataan berkenaan dirinya yang sudah mempunyai kekasih baru. Kenyataan beliau ini memang benar kerana berdasarkan beberapa gambar di Instagram Tiz yang dilihat begitu mesra dengan seorang lelaki. 


    Menurut sumber, lelaki berkenaan merupakan bekas kekasihnya sebelum Remy Ishak muncul dalam hidupnya. Adakah Tiza dan bekas kekasihnya telah kembali bersama? Jom tengok beberapa gambar mesra di antara Tiza dan bekas kekasihnya di bawah.




    0 0

    Neelofa pakai gaun ketat ketika sambutan harijadinya ke-24 - Tahniah diucapkan kepada Neelofa kerana telah menyambut harijadinya yang ke-24 pada khamis lepas (7 Februari 2013) bersama dengan keluarga. Neelofa kelihatan santai berpakaian gaun ketat yang menampakkan bentuk badannya. Jom tengok dua gambar cantik Neelofa ketika sambutan harijadinya.




    0 0



    Syarat-syarat penyertaan 
    1. Like fanpage FizgraphicDotCom
    2. Follow blog www.fizgraphic.com
    3. Follow Google+ kat SINI
    4. Buat entri bertajuk Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic
    5. Letak banner kat atas tu dalam entri korang dan backlink ke entri ni. 
    6. Buat review pasal blog fizgraphic. Korang boleh review apa sahaja, yang penting berkaitan.
    7. Hantarkan link entri ni ke ruangan komen kat bawah ni.
    8. Tekan Button Share Facebook kat atas tu.

    Review Blog Fizgraphic

    Blog ni memang cantik, menarik dan kreatif. Design template dan header tu pula amat awesome dan simple. Kebanyakkan post atau entri dalam blog fizgraphic ditulis sendiri dan bukan copy n paste seperti beberapa blog lain iaitu blog ceritaapakah. Lebih menarik, blog ini memiliki PageRank 2 dan blacklink sebanyak 602. Banyak tu, blog aku baru 171, masih jauh ketingalan di belakang berbanding blog otai ni. 

    So, jom join segmen menarik ini dan korang akan berpeluang muncul dalam bloglist fizgraphic. Korang kena cepat sebab segmen ni akan tutup tepat jam 11.59 malam ni.



    0 0


    Gambar pertunangan Pierre Andre dan Nurhidayah - Pelakon dan pengarah terkenal, Pierre Andre telah pun selamat melangsungkan majlis pertunangannya baru-baru ini secara tertutup dengan pilihannya, Nurhidayah. Nurhidayah yang berasal Johor, kelihatan begitu cantik ketika majlis pertunangan berkenaan.


    Khatijah Tan, ibu Pierre, sudah pastinya merupakan insan yang paling gembira dengan pertunangan anak lelakinya kerana bakal bergelar suami orang tidak lama lagi. Jom tengok beberapa gambar menarik di antara Pierre Andre dan Nurhidayah. Tarikh sebenar majlis perkahwinan mereka berdua belum diumumkan. Kita tunggu dan lihat je nanti. - MIG Online dan Beautifulnara





    0 0


    Aksi tayang aset oleh Faezah Elai - Siapa tak kenal Faezah Elai yang terkenal kerana kontroversinya dituduh penyebab utama kehancuran ruamhtangga pengarah Heykal Hanifah, 37, dengan isterinya, Rosmanizawani Nadzir, 37. Jom tengok beberapa gambar seksi tayang aset Faezah Elai yang menyebabkan Azad Jazmin berusaha memikatnya sebelum ini walaupun tidak berjaya.








    0 0


    Penerbit Berita Al-Jazeera, Claudia Theophilus ditembak mati kekasih sendiri - Punca kematian penerbit berita Inggeris portal berita Al-Jazeera berpangkalan di Doha, Qatar yang berasal dari Malaysia, Claudia Theophilus terjawab apabila dia tertembak oleh kekasihnya sendiri dalam kejadian tidak disengajakan pada 2 Februari lalu.

    Kejadian itu berlaku ketika kekasih Claudia dikenali sebagai Nabil yang terkejut melihat penerbit itu bermain-main dengan senapang A-Rifle 12mm berkenaan, bertindak merampas senapang itu untuk mengeluarkan pelurunya. Bagaimanapun, senjata itu meletup ketika kekasih Claudia mahu mengeluarkan peluru dari senapang itu.

    Kejadian malang itu berlaku pada pukul 2.30 waktu tempatan (pukul 8.30 pagi waktu Malaysia) selepas mereka menyediakan juadah di dapur rumah lelaki berkenaan.


    Pengerusi Biro Aduan Komuniti Pergerakan Pemuda UMNO, Datuk Muhd. Khairun Aseh berkata, hal tersebut disahkan polis Lebanon kepada Dora Theophilus, 36, ketika adik mendiang itu berada di sana dalam misi membawa pulang mayat Claudia dari Beirut.

    “Kejadian yang berlaku amat malang kerana ia berpunca daripada kelalaian kekasih Claudia semasa dia hendak mengeluarkan peluru daripada senapang,” kata Muhd. Khairun pada sidang akhbar ketika menunggu ketibaan mayat mendiang Claudia di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur di sini semalam.

    Mayat mendiang dibawa dengan pesawat EK342 Emirates Airlines dari Lapangan Terbang Antarabangsa Dubai. Misi membawa pulang mayat Claudia, 42, diketuai oleh Penolong Pengerusi Biro Aduan Komuniti Pergerakan Pemuda UMNO, Khairil Anuar Ahmad.


    Muhd. Khairun menjelaskan, sebelum kejadian berlaku, kekasih Claudia berada di bahagian hadapan rumah manakala Claudia bermain-main dengan senapang berkenaan di dapur.

    “Lelaki itu terkejut melihat kekasihnya bermain-main dengan senjata berkenaan dan kemudian bertindak merampas senapang itu untuk mengeluarkan peluru. Bagaimanapun, senapang tersebut tiba-tiba meletup dan pelurunya mengenai tepat ke bahagian abdomen Claudia,” ujarnya sambil memberitahu Claudia berada pada jarak kira-kira dua meter daripada lelaki itu.

    Menurutnya, lelaki tersebut dan seorang lagi rakan lelakinya yang turut berada di tempat kejadian terus menghubungi ambulans. Bagaimanapun, menurutnya, Claudia mati sebaik tiba di hospital akibat mengalami pendarahan yang teruk.

    Kosmo sebelum ini melaporkan Claudia mati dalam insiden tembakan secara tidak sengaja yang berlaku pada 2 Februari lepas.


    Dia yang juga pernah berkhidmat di akhbar The Sun dan portal berita Malaysiakini sebelum ini dikatakan pergi ke Lebanon untuk bercuti di sebuah kawasan pergunungan bersama teman lelakinya dan seorang lagi rakan mereka.

    Muhd. Khairun menambah, teman lelaki Claudia yang merupakan rakyat Lebanon kini ditahan polis untuk siasatan lanjut sementara rakan mereka telah dibebaskan.

    Menurutnya, polis Lebanon mengklasifikasikan kes tersebut sebagai kemalangan akibat kelalaian namun siasatan masih dijalankan.

    Katanya, mayat mendiang kakaknya akan dikebumikan di tanah perkuburan Church of Visitation, Seremban, Negeri Sembilan esok. - Kosmo



    0 0


    Video gol Hatrik Ronaldo 9 Februari 2013 - Cristiano Ronaldo sekali mencipta magik gol hatrik ke-20 semalam yang berlangsung di Stadium Santiago Bernabeu untuk membantu Real Madrid membelasah Sevilla, 4-1. Satu lagi gol dijaringkan oleh Karim Benzema hasil hantaran lintang cantik dari Ronaldo. Kemenangan ini membolehkan Real Madrid mengekori Atletico Madrid yang berada di tempat kedua La Liga dengan 46 mata. Jom tengok video gol hatrik Ronaldo di bawah.

    Video penuh gol hatrik Ronaldo 9 Februari 2013




    0 0


    Gambar Fizo Omar bercuti di Beijing bersama kekasih baru - Jom tengok beberapa gambar terkini Fizo Omar ketika sedang bercuti di Beijing bersama kekasih barunya, Haas Jaafar (orang Kedah) yang telah dikongsi oleh blog beautifulnara.














    0 0


    Gambar Pertunangan Fizz Fairuz dan Nor Azreen Arshad - Hari ini (10 Februari 2013) telah berlangsung majlis pertunangan secara tertutup di antara Pelakon Televisyen Lelaki Paling Popular Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011, Fizz Fairuz dengan kekasih hatinya. Gadis pilihan Fizz bernama Nor Azreen Arshad atau lebih dikenali sebagai Reen, merupakan seorang graduan berkelulusan Sarjana Muda Sains (Matematik Kewangan) dari Universiti Malaysia Terengganu. Majlis berkenaan belangsung dengan meriahnya di rumah keluarga perempuan di Kuantan, Pahang. Jom tengok dua gambar cantik Nor Azreen Arshad dari laman Facebooknya. - Beautifulnara





    0 0


    Video Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 7 - Semalam (9 Februari 2013) telah berlangsung rancangan Fear Factor Selebriti Malaysia bagi Episod ke-7 di saluran Astro Ria (104) dan Astro Mustika HD (134).  Dalam enam episod yang lalu, lima kumpulan (Dr. Faiz/Jehan, Arthur/Celina, Azri/Atu Zero, Isham/Didie dan Roslan/Azam Pitt) telah pun tersingkir manakala satu lagi kumpulan (Zawen/Iz) terpaksa menarik diri akibat kecederaan.


    Untuk episod yang ke-7 ni, tiada penyingkiran dilakukan. Kumpulan Alif/Gambit terselamat walaupun mereka gagal menyempurnakan cabaran kedua yang melibatkan air. Pemenang minggu ini ialah kumpulan Hairul/Dazrin dan mereka membawa hadiah wang tunai berjumlah RM10,000. Tahniah kepada pemenang minggu ini. Jom tonton video penuh Fear Factor Selebriti Malaysia episod 7 di bawah.

    Video Fear Factor Selebriti Malaysia Episod 7





    0 0


    Video Nazmi Faiz sedang bermesra dengan kekasih baru di restoran - Selepas mencetuskan kontroversi menamatkan kontrak tiga tahun bersama pasukan Portugal, S.C. Beira Mar dan pulang secara mengejut ke Malaysia baru-baru ini, timbul satu lagi gosip terbaru yang mengaitkan Nazmi Faiz dilihat sedang bermesra dengan kekasih baru di sebuah restoran awam.


    Kekasih baru berkenaan dikaitkan punca kepulangan mengejut Nazmi ke Malaysia. Video kemesraan di antara Nazmi Faiz dan kekasih barunya di restoran itu sempat dirakam oleh orang awam sekitar jam 1.00 petang sabtu lepas (9 Februari 2013) dan terus dimuatnaik ke dalam laman Youtube. Jom tonton video ini di bawah.

    Video Nazmi Faiz kantoi bermesra dengan kekasih baru di restoran




    0 0


    Semakan Online Keputusan Permohonan BR1M 2.0 - Lebih 2.3 juta permohonan BR1M 2.0 (Bantuan Rakyat 1Malaysia 2.0) telah dihantar dan diterima setelah permohonan ditutup pada 31 Disember lepas. Berdasarkan sumber maklumat yang kami terima, semakan BR1M 2.0 boleh mula dibuat bermula 10 Februari 2013 dan dijangka semakan BR1M 2013 boleh juga dibuat secara online buat kali yang pertama dan keputusan BR1M 2.0 juga akan dihantar melalui pos. - Sumber : Onenewshub

    Semakan BR1M 2.0 Online 2013 :-
    1. Terkini : Semak Secara Online Keputusan BR1M 2.0

    Semakan Keputusan BR1M 2.0 Secara Pos :-
    1. Status semua pemohon BR1M 2.0 (Bantuan Rakyat 1Malaysia) juga akan dimaklumkan mengenai keputusan permohonan BR1M RM500 (isi rumah) & RM250 (bujang) melalui pos.
    2. Setiap pemohon bantuan BR1M 2.0 yang berjaya akan menerima surat pemakluman masing-masing secara berperingkat-peringkat dengan disertakan tarikh dan tempat majlis penyerahan baucar BR1M 2.0 RM500 & RM250 diadakan.
    Semakan Keputusan Permohonan BR1M 2.0 Melalui Talian Hotline :-
    1. Anda sendiri sebagai pemohon juga boleh semak status permohonan BR1M 2.o dengan cara menelefon talian hotline 1-800-222-500/1-300-88-3010 mulai 11 Februari ini 2013.
    2. Talian hotline tersebut akan beroperasi dari jam 9.00 pagi hingga 5.00 petang setiap hari bekerja
    Cara Pembayaran Baucar BR1M 2.0 2013 :-
    1. Diadakan satu majlis penyerahan baucar BR1M 2.0 RM500 dan baucar RM250 kepada senarai penerima Bantuan Rakyat 1Malaysia 2.0 yang berjaya.
    2. Kerajaan juga akan memudahkan urusan orang ramai di kawasan luar bandar menunaikan baucar BR1M 2.0 RM500 & RM250 dengan menyediakan kaunter bergerak Bank Simpanan Nasional, CIMB dan Maybank pada majlis penyerahan baucar tersebut.
    3. Bantuan RM500 & RM250 melalui baucar juga boleh ditunaikan di cawangan bank berkenaan di seluruh negara.
    4. Tempoh sah laku baucar bantuan BR1M 2.0 RM500 dan baucar RM250 belum dipastikan setakat ini.



    0 0


    Go die bitch ! You're not my mum ! - Muhammad ... - Itulah kata-kata penghinaan seorang pemilik akaun Facebook yang hanya dikenali Muhammad ... terhadap ibunya sendiri. Memang amat kasar dan tidak tahu menghormati mummy sendiri yang telah melahir dan menjaga hidupnya dari dalam kandungan hingga dewasa. Di bawah ini ialah beberapa komen orang awam yang nyata terkejut dan marah dengan kenyataan melampau dan kasar Muhammad ... Adakah akaun Facebooknya juga telah di-hack?



    0 0


    Gambar Majlis Resepsi Pernikahan Siti Fazurina dan Hykal Zulkifli di Pulau Pinang - Majlis Resepsi Penikahan di antara Siti Fazurina (31) dan Hykal Zulkifli (32) telah berlangsung pada Sabtu lepas (9 Februari 2013) di rumah pengantin lelaki di Bayan Baru, Pulau Pinang. Jom tengok koleksi gambar majlis resepsi pernikahan mereka berdua yang telah dikongsi oleh blog beautifulnara.











    0 0


    Gambar Nora Danish pakai gaun terlampau ketat di rumah terbuka David Teo - Semalam, penerbit terkenal, David Teo, 47, telah mengadakan majlis rumah terbuka sambutan tahun baru di rumah beliau. Ramai selebriti telah hadir ke rumah terbuka berkenaan seperti Wawa Zainal, Nora Danish, Farid Kamil dan beberapa yang lain.


    Memang meriah sungguh sambutan itu, David Teo turut menyediakan Angpau kepada semua tetamu yang hadir. Apa yang paling menarik dalam gambar-gambar yang dipaparkan ialah penampilan Nora Danish yang Hot dan seksi. Beliau menggayakan gaun terlampau ketat yang menampakkan bentuk badannya yang lentik dan menggoda. Sejak akhir-akhir ini, Nora Danish semakin cantik dan seksi. Tengah cuba cari pasangan kot !!







    0 0


    Persembahan buruk PSY Gangnam Stye di Pulau Pinang tapi dibayar lebih RM2 juta - Penutupan Program Rumah Terbuka Tahun Baru Cina 1Malaysia di Kolej Han Chiang telah diserikan dengan persembahan PSY melalui Lagu popularnya, Gangnam Stye. Bagaimanapun, mutu persembahan yang ditunjukkan oleh PSY amat mengecewakan sedangkan beliau dibayar lebih RM2 juta. Korang rasa berbaloi tak? Sila undi di Portal ROTIKAYA ye.

    Video Persembahan Buruk PSY Gangnam Stye di Pulau Pinang






    0 0


    Video Sehangat Asmara Episod 10 - Drama Sehangat Asmara episod 10 telah bersiaran pada jam 10.00 malam tadi di saluran Astro Mustika HD (134). Kalau korang belum menontonnya, korang boleh tonton video yang disediakan di bawah. Sebagai info, drama sehangat asmara mengandungi 33 episod kesemua sekali. Ianya bersiaran dari hari Isnin hingga Rabu sahaja setiap minggu. Antara pelakon-pelakon yang membintangi drama sehangat asmara ialah Adi Putra, Rita Rudaini, Fahrin Ahmad, Izreen Azminda, Fureena Ezlin, Dian P. Ramlee dan Hafizuddin Fadzil. Selamat menonton dan berhibur.

    Video Sehangat Asmara Episod 10






    0 0


    Ainan Tasneem digilai Lelaki Pondan, Mak Nyah - Penyanyi kelahiran YouTube, Ainan Tasneem tidak menduga, baru setahun menjadi artis dia sudah mempunyai ramai peminat bukan sahaja dalam kalangan remaja tetapi juga dewasa.

    Malah, peminat penyanyi lagu Aku Suka Dia itu juga terdiri daripada lelaki pondan atau lebih dikenali dengan panggilan Mak Nyah. Buktinya, baru-baru ini, bertempat di Restoran Rebung, Bangsar, satu pelancaran kelab peminat Ainan Tasneem telah diadakan.

    Seramai 40 orang peminat hadir. Pandangan Kosmo lantas memfokus ke arah satu meja bulat yang diduduki oleh 10 lelaki lembut.


    Ikuti temu bual bersama pelajar Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) itu mengenai perasaannya diminati oleh lelaki pondan, selain mengupas lebih lanjut mengenai single terbaharu dan ketiganya (selepas dua single iaitu Aku Suka Dia dan 150 juta) yang digarap oleh dirinya sendiri berdasarkan pengalaman lalunya.

    Kosmo: Apakah perasaan anda bila melihat kehadiran peminat pada majlis hari ini?

    Ainan: Secara jujurnya saya tidak sangka mempunyai peminat yang ramai. Pada mulanya, saya ingat 10 orang sahaja yang hadir. Sebabnya, saya baru setahun berada dalam industri nyanyian.

    Kosmo: Apakah perasaan anda bila peminat anda juga terdiri daripada lelaki lembut?

    Ainan: Saya teruja kerana diminati oleh peminat yang terdiri daripada pelbagai umur dan jantina.

    Kosmo: Bagaimanakah penerimaan peminat terhadap Ainan dan lagu-lagu anda?

    Ainan: Saya sedar ada orang yang menyukai lagu Aku Suka Dia dan ada juga orang yang tidak menyukainya. Jadi, saya berharap dapat menghasilkan lagu yang lebih bagus pada masa-masa akan datang.


    Kosmo: Apakah maksud anda, lagu Aku Suka Dia tidak bagus?

    Ainan: Lagu tersebut lebih kepada pendengar remaja. Selepas ini, saya akan hasilkan lagu yang lebih matang untuk meraih penerimaan lebih meluas dalam kalangan kesemua peminat muzik.

    Kosmo: Selepas single pertama, Aku Suka Dia dan single kedua, 150 juta muncul, jadi apakah single ketiga anda?

    Ainan: Single ketiga saya yang akan muncul berjudul, Luka. Lagu ini sangat istimewa buat saya kerana ia menceritakan mengenai kontroversi yang membelenggu saya selama setahun dalam industri nyanyian.

    Kosmo: Kontroversi apakah yang dimaksudkan anda itu?

    Ainan: Lagu itu ditulis berdasarkan pengalaman sedih saya yang difitnah mencuri lagu orang (single, 150 juta). Bukan itu sahaja, lagu itu juga ditulis selepas saya difitnah keluar dating dengan teman lelaki sehingga pagi.


    Kosmo: Siapa sebenarnya yang memfitnah anda keluar dating dengan teman lelaki sehingga pagi?

    Ainan: Walaupun ada yang menyukai saya tetapi ramai juga yang tidak menyukai saya di UniMAP. Saya tidak pernah dating dengan teman lelaki sehingga pagi. Kolej kami juga tutup pukul 12 tengah malam, jadi mana mungkin saya boleh dating dengan dia sampai pagi.

    Kosmo: Apakah perasaan anda apabila berdepan dengan kontroversi-kontroversi seperti itu?

    Ainan: Kontroversi-kontroversi itu tidak melemahkan saya sebaliknya menjadikan saya lebih kuat.

    Kosmo: Apakah perkembangan terbaharu anda?

    Ainan: Lapan lagu ciptaan saya sudah dirakamkan. Syarikat rakaman saya iaitu MVM Production bercadang untuk terbitkan album sulung saya, berkemungkinan pada pertengahan bulan ini.

    Sumber: Kosmo



    0 0


    Najwa Latif pakai baju hitam hingga nampak asetnya - Penampilan penyanyi lagu kosong, Najwa Latif memang dianggap paling sopan berbanding mana-mana artis tempatan lain. Dalam manapun persembahan yang dipertunjukkan oleh beliau, imej bertudung dan pakaian gaun yang dikenakan tidak pernah ditinggalkan hinggakan ada di antara artis lain yang mencemburuinya. Bagaimanapun, ada satu gambar Najwa Latif yang menampakkan asetnya telah dimuatnaik dalam internet, mungkin tidak disedarinya. Inilah gambar itu.




    0 0


    "Tiada kata-kata mampu saya ucapkan mengenai pertunangan Fizz dengan wanita itu. Hanya satu mampu diucapkan, ‘pulang paku ke buah keras’ Fikirkan. Saya tahu Fizz sudah bertunang. Kalau nak tahu cerita lebih, tanyalah dia kenapa dia bertunang dan kami berpisah," 
    Itulah kata-kata luahan Almy Nadia yang nyata amat terkejut dengan berita pertunangan Fizz hinggakan sebutir kata pun tidak mampu diucapkannya lagi. Beliau sebenarnya amat kecewa dengan tindakan Fizz yang tidak memberikan kata putus berkenaan hubungan mereka sebelum ini. 


    Almy menafikan sekeras-kerasnya dakwaan kononnya dia mempunyai orang lain hinggakan hubungan mereka putus. Dia menyifatkan hubungan mereka putus kerana dirinya bukan orang kaya dan tidak berpendidikan.
    Pergi tanya Fizz dulu, kita tengok apa jawapan dia. Kalau dia buka mulut, saya juga sudah bersedia dengan jawapan saya. Berani kerana benar, takut kerana salah. 
    Sepanjang bergelar anak seni, saya tidak menimbulkan sebarang kontroversi dan fikirkanlah. Sekarang ini siapa yang bertunang dan siapa yang ada orang lain.  
    Saya tak mampu nak gambarkan dengan kata-kata selepas mendapat tahu tentang pertunangan itu. Lebih baik tanya Fizz dan keluarganya.


    Jadi, apapun kesudahan perbalahan Almy dan Fizz nanti, diharap mereka berdua dapat menyelesaikan konflik ini dengan cara yang baik dan matang. Mungkin di sebalik masalah ini, ada perkara yang lebih baik buat mereka berdua !! Kita tidak tahu apa yang berlaku seterusnya, tak gitu?




older | 1 | .... | 23 | 24 | (Page 25) | 26 | 27 | .... | 227 | newer